Kurv Din kurv er tom!
 
THY BONDEGÅRDSFERIE THY GÅRDBUTIK  

Igen i 2017 får vi friskplukkede appelsiner fra Spanien. Alle appelsinerne bliver leveret med lastbil direkte fra Spanien til salg i gårdbutikken fra søndag den 10. december kl. 10.  

Det faste sortiment vil være er: 

Appelsiner 
Klementiner
Citroner
Oliven i dunk med 2½ kg
koldpresset jomfruolivenolie

Ingen af citrusfrugterne er overfladebehandlet, vokset eller bestrålet. Appelsiner, klementiner og citroner fåes også i en 100% økologisk udgave. Frugterne er plukket modne fra træerne og direkte i kasser, derfor varierende størrelse i kasserne. 

Julevarer kan bestilles her: immersen(at)buen49.dk

 

Sådan kom Oles juleappelsiner til Thy

Det er ganske vist, for nogle år siden fandt vi ud af at den nyansatte turistchef i Thy, Ole Riis, havde en hobby der hed juleappelsiner. Han er gift med en spansk operasanger og i sin fritid i Spanien passer han en lille  appelsinplantage langt oppe i bjergene, hvor der er masser af frisk luft og flinke naboer. Det er et helt lille eventyr når Ole fortæller om det, så det skal bare opleves. Da vi fandt ud af det her med appelsinerne, spurgte vi Ole om det ikke var noget vi på en eller anden måde kunne være med i. Ole så meget spekulativ ud. Joo.. I kan komme til Skive Lufthavn anden lørdag i december, og så kan vi se om der er nogen tilbage. Det gjorde vi. Der var en lille rest og den tog vi med hjem i gårdbutikken og solgte om søndagen, hvor Ole fortalte om appelsinerne. I årenes løb er der blevet solgt flere og flere appelsiner og klementiner og Oles historier er ikke blevet ringere med årene.   

 


Lisbeth & Jørgen Immersen      Tlf. 0045 9793 1528      Mail: immersen(at)buen49.dkCopyright © 2007 Kap Webdesign - Powered by Typo3 cms