Kurv Din kurv er tom!
 
THY BONDEGÅRDSFERIE THY GÅRDBUTIK  

           BØRNEFØDSELSDAG                                  

For 60 kr. pr. person kan familier der ønsker, at deres barn skal have en anderledes oplevelse på fødselsdagen, booke fødselsdagsfesten her på gården. Fødselsdagsbarnet/klassen/familien vil få en uforglemmelig oplevelse.  Besøg hos dyrene, skattejagt på gården, fri leg ude og indendørs i Multiladen.

For 60 kr. pr. person har I mulighed for at gøre næsten hvad I har lyst til her på gården i 3 timer. I medbringer selv mad og drikkevarer, dug, servietter, krus, tallerkner og bestik. Service kan også frit lånes her, men så må I selv stå for opvasken. Når festen er slut sørger vi for oprydning og tømning af skrald. Foruden leg i multiladen - med bl.a. hoppeborg - er der afhængig af vejr og årstid mulighed for at køre på mooncar og freestyling cykler, spille udendørs hockey, hygge sig med vore mange dyr samt valgfri - en ting: trækketur på hest, konkurrence eller andet efter aftale.

 


Lisbeth & Jørgen Immersen      Tlf. 0045 9793 1528      Mail: immersen(at)buen49.dkCopyright © 2007 Kap Webdesign - Powered by Typo3 cms