Kurv Din kurv er tom!
 
THY BONDEGÅRDSFERIE THY GÅRDBUTIK  

                                 Marmelade

For snart 20 år siden byggede vi ny gårdbutik. Vi indrettede godkendt køkken, til brug for marmeladeproduktion. Salget af marmelade fra Gårdbutikken er vokset gennem årene. Når vore turister får smag på nybagte boller og hjemmelavet marmelade, ja, så er det naturligt, at man lige skal have nogle glas marmelade med hjem. Ja, det er sådan i dag, at flere ved ankomst minder os om, at netop deres favorit gerne skal stå på hylderne, når de skal hjem fra ferien. 

Gennem en del år producerede vi en del marmelade for Niels og Sinnes Univers. Det ophørte, da firmaet skulle levere til Irma. En leverance i 1000 glas størrelsen, sagde vi nej tak til. Vi frygtede at den gode historie bag vores marmelade skulle gå tabt. Det kan måske være billigere at købe råvarerne udefra, men det ønsker vi ikke. Rabarber, jordbær, hindbær og mirabelle er vi stort set selvforsynende med. Thy Økobær, Sønderhå, leverer havtorn, blåbær, stikkelsbær, solbær og ribs og andre specialiteter inden for bær. 

Syltede rødbeder, gele og saft er også noget vi selv fremstiller. Vore produkter sælges i dag følgende steder: Superbrugsen, Thisted. Chokoladekurven, Thisted. Bager Madsen, Snedsted. Hurup Slagter og så i Thy Gårdbutik. 

Vi deltog i 2016 i Coops konkurrence: Året Lokale vare 2016. Vores mirabelle marmelade var mellem de 3 nominerede i Nordjylland. Vi sluttede efter afstemning som nr. 2. Det er vi selvfølgeligmeget stolte over. Det er et rygklap til os og vores arbejde. Tak til alle, der var med tilat stemme os på sølvpladsen i Nordjylland. 

Vore marmelader, der sælges med etiketten - Thy Specialiteter - er efterhånden blevet vort største hit i Gårdbutikken. Vi kan stå inde for kvaliteten, da vi selv dyrker, plukker, renser og forarbejder. Thy Øko Bær er fast leverandør af bærsorter, som vi ikke selv avler.  

                        Syltede varianter:

Jordbær
Jordbær/rabarber
Hindbær/rabarber
Blåbær/hindbær
Mirabelle
Havtorn/hyben/æble
Havtorn med ingefær
Jordbær/ribs
Stikkelsbær med hyldeblomst
Æblegele
Ribsgele
Forskellige koncentrerede safte
Syltede rødbeder

Vi sender normalt ikke varer ud til vore kunder. Feriegæster og andre der har smagt vore produkter kan være en undtagelse.

 

 

 


Lisbeth & Jørgen Immersen      Tlf. 0045 9793 1528      Mail: immersen(at)buen49.dkCopyright © 2007 Kap Webdesign - Powered by Typo3 cms