Kurv Din kurv er tom!
 
THY BONDEGÅRDSFERIE THY GÅRDBUTIK  

                                                Aktuel nyt

 

Fra i dag, fredag den 26. maj:vælg selv kartofler i pose eller grydeklare. Kiloprisen er den samme.  Vi har oksegrillpølser i fryseren samt følgende specialitet i køleren: spegepølse af okse, får og kanin, samt røget kød af okse og får. 

 

Påskelørdag, den 15. april blev de første nye kartofler gravet op, renset og spist med velbehag, i forbindelse med at en gæst fra Djursland holdt sin 70 års fødselsdagsfest her på Thy Bondegårdsferie og Gårdbutik. Vi forventer at der kommer rigtig gang i salget af kartofler fra den 14. maj (mors dag).

De første kartofler kom i jorden lørdag, den 25. februar. Vi forventer at have nye kartofler til Mors Dag. 

Jordbær har været overdækket med fiberdug siden januar måned.

Så fik vi nye glas i uge 10, til bl.a. forskellige kryddersalte. Vi venter tålmodig på grødevejr til alle krydderurterne.

Vi vil prøve en produktion af forskellige koncentrerede safte på flasker. Flaskerne fik vi i uge 10. Så om en måned er vi klar med bl.a. rabarbersaft. En prøveproduktion lover godt. 

Vi har indledt et samarbejde med slagteren i Hurup. Vi leverer rødbeder og marmelader, - og aftager hans gode leverpostej til salg i gårdbutikken. 

Superbrugsen, Thisted holder smagsdag fredag den 7. april fra kl. 12 - 17. Thy Gårdbutik er på stedet med marmelade. 

 

 

 

 


Lisbeth & Jørgen Immersen      Tlf. 0045 9793 1528      Mail: immersen(at)buen49.dkCopyright © 2007 Kap Webdesign - Powered by Typo3 cms