THY BONDEGÅRDSFERIE THY GÅRDBUTIK  

MULTILADEN - et aktivitetsrum for hele familien.

Et aktivitetsrum hvor sjov, samvær og fysiske udfordringer er i centrum. Her er masser af aktiviteter for børn og voksne: hoppeborg, bordtennis med robot, hockey, wii-spil, air hockey, fodboldspil, legehus, legehjørne for den lille landmand med bondegårdens dyr og maskiner, gåbiler/cykler, legetraktorer m.m.

 

MULTILADEN står åben for:

Gæster der bor på gården (har fri adgang hver dag)
Børnehaver/dagplejebørn/skoler (efter nærmere aftale og mod betaling)
Dagsbesøg mod betaling (åben tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 - kl. 16.00 i perioden 1/5 - 15/8).
Busselskaber/familier (efter nærmere aftale og mod betaling)
Børnefødselsdage hele året. (kun efter forud indgået aftale og mod betaling). 60 kr. pr. person.

Hvis du kunne tænkte dig at holde dit barns fødselsdagsfest her på gården, er der mulighed for det. Børnene vil få en stor oplevelse ved at komme med rundt til dyrene (køer/kalve, får geder, kaniner, hest, grise og høns) og evt. hjælpe til med fodringen. Der kan arrangeres skattejagt rundt på vores natursti. Udendørs kan legeplads og moon-cars benyttes. Der er selvfølgelig også fri adgang til MULTILADEN. 

En fødselsdagsfest på bondegården vil blive en uforglemmelig og sjov oplevelse for dit barn. Vi hjælper til med at gøre festen nem for dig og tager os af oprydningen efter festen.

    

 


Lisbeth & Jørgen Immersen      Tlf. 0045 9793 1528      Mail: immersen(at)buen49.dkCopyright © 2007 Kap Webdesign - Powered by Typo3 cms